Dyer të blinduara, hekura dhe saldatriçe, fortifikohet selia e PD-së

Dalin foto të tjera nga brenda selisë së PD ku duket se dyert e katit të  parë të ndërtesës po blindohen.

Ashtu si në katin e dytë dhe në katin e parë po vijon  puna për blindimin e katit.

Në foto duket skeleti i përforcuar që po saldohet dhe në krah të majtë është dhe saldatriçja dhe mbrojtësja e saldatorit.

Dyer të blinduara, hekura dhe saldatriçe, fortifikohet selia e
Punimet në katin e parë të PD-së

Vetë kryetari i Partisë Demokratike mohoi një gjë të tillë duke deklaruar se pamje të tilla i përkasin bodrumit të selisë.

Dyer të blinduara, hekura dhe saldatriçe, fortifikohet selia e

 

 

EMISIONET