Durrës/ Vijnë turistët ukrainas për sezonin veror

Durrës/ Vijnë turistët ukrainas për sezonin veror

Gazetari i Ora News, Mark Brunga solli një panoramë të plazhit të Durrësit.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Ngrohja e temperaturave dhe dielli ka nxitur shumë qytetarë por dhe turistë të ardhur nga Shqipëria dhe Kosova të zgjedhin plazhin e Durrësit për të kaluar këtë fundjavë të bukur.

Veç turistëve të huaj veçanti për këtë sezon janë dhe turistët që kanë ardhur nga Ukraina. Ata janë vendosur  në zonën e Shkëmbit të Kavajës, cilëson gazetari.

 

EMISIONET