Dëshmia e Sokol Brahimit fundosi familjen Idrizaj, Egi blen gjëra luksi në Francë, por nuk e di se në çfarë mënyre

Dëshmia e Sokol Brahimit fundosi familjen Idrizaj, Egi blen gjëra

Deklarimi i Sokol Brahimi alias Balili alias Briant para autoriteteve franceze, del ne pah njohja e mëparshme qe ka me shtetasen Egi Idrizajn, aktivitetin e saj te blerjes se veshjeve te luksit ne territorin francez, personat me te cilët ajo bashkepunon ne kete aktivitet, ku njeri prej tyre eshte personi nën hetim Agustin Mesuli dhe kompania "Erdisa Tours".

Regeruar burimve te gazetarit Edison Vatnikaj , konfirmohet fakti se çdo dite të merkurë niset nga hoteli ku punon Sokol Briant per ne drejim te Shqipërisë edhe 5 qese me biskota makarons, per logari te Egi Idrizat, e cila ka hapur dhe një lokal me te njejtin emër ne Tiranë.

Personi nën hetim nga autoritetet franceze te drejtësise Sokol Briant, ne datën 19.09.2022 gjate marrjes ne pyetje kq treguar se njeh Egi Idrizaj.

Kjo deshmi e tij ka qene bindese per implikim e saj ne kte aktivitet kriminal.

Sokol Balili alias Braint ka tregur qe Egi blen shumë gjera , punon me Mesulin, blen veshje luksi.

Ajo i lë në emër te Erdisa Tours, pastaj nisen me shoferët per ne Shiperi. Nuk e di si i blen, por gjithsesi janë veshje luksi te blera në Francë.

Egi Idrizaj rezulton te jete vajza e ish shoferit te Ardi Veliut, Sokol Idrizaj

EMISIONET