Delfinët dhurojnë spektakël në detin e Vlorës (Video)

Delfinët dhurojnë spektakël në detin e Vlorës (Video)

Delfinët karakteristik për këtë stinë në detin e Vlorës kanë dhuruar spektakël.

Teksa turistët po ktheheshin nga ishulli i Sazanit  me një gomone u mahnitën nga bukuria e këtyre krijesave.

Një familje delfinësh e cila po lundronte njëkohesisht me gomonen në fjalë ka kërcyer pak metra larg tyre.

Pasagjerët në varkë mes tyre dhe të huaj janë suprizuar nga kërcimet e tyre. Sakaq dëgjohen në video edhe fjalët që ata shprehin duke u ndjerë  të mahnitur nga bukura e tyre.

EMISIONET