Dëborë e acar, dy të rinjtë sfidojnë temperaturat e ulëta, lahen në Ujëvarën e Grunasit (Video)

Dëborë e acar, dy të rinjtë sfidojnë temperaturat e

Pavarësisht dëborës ka “pushtuar” Shqipërinë dhe Thethin, dy të rinjtë në Shkodër kanë sfiduar temperaturat e ulëta.

Në videon e postuar në rrjetet sociale nga Administrata e Zonave te Mbrojtura, Shkodër, dy të rinjtë gjysmë të zhveshur shihen duke u larë në ujëvarën e Grunasit.

E gjithë zona rreth Ujëvarës së Grunasit duke se është e rrethuar nga ngricat e dëbora.

EMISIONET