Burri sfidon acarin, futet në liqenin e Ohrit për t’u larë

Burri sfidon acarin, futet në liqenin e Ohrit për t’u larë

Një burrë ka sfiduar temperaturat e ulëta që kanë përfshirë të gjithë Shqipërinë dhe është futur në liqenin Ohrit për t’u larë.

Në videon e siguruar nga Ora News, Klajdi Mërtiri është futur në ujin akull gjysmë i zhveshur.

Temperaturat në Pogradec ditën e sotme kanë qenë në -10 gradë celsius.

EMISIONET