Bregu: E vërteta në Shqipëri del me pjesëza, raporti i gazetarëve me të vërtetën i koklavitur

Bregu: E vërteta në Shqipëri del me pjesëza, raporti i

Ish antëtari i AMA-s njëherësh dhe pedagog  Zylyftar Bregu në një intervistë me gazetaren Sonila Musaj u shpreh se raporti me të vërtetën është një raport i koklavitur, i komplikuar sepse kemi të bëjmë me një komunikim me disa shtresa.

Bregu u shpreh se: Pa dashur të hedhim poshtë punën e reporterëve të terrenit e vërteta në Shqipëri del por del me pjesëza dhe një njeri që ta kuptojë të vërtetën duhet të bashkojë pazëllin, të bashkojë të vërtetat që të dalin në forma të ndryshme në pjesëza të ndryshme në media të ndryshme.

EMISIONET