Bordi publikon çmimet e reja, ja sa do të shitet nafta dhe benzina

Bordi publikon çmimet e reja, ja sa do të shitet nafta dhe benzina

Bordi i Transparencës ka publikuar sot çmimet e reja për naftën, benzinën dhe gazin.

Çmimi i naftës ka rënë me 8 lekë, ai i benzinës me 4 lekë ndërsa i gazit nuk ka ndryshuar.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gazoil i standardit SSH EN 590 të  jetë jo më shumë se 226 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 214 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN  të  jetë jo më shumë se 211 lekë/litri,ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 199 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 81  lekë/litër edhe i shitjes me shumicë 69 lekë /litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 22 Korrik ora 18.00 p.m dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

EMISIONET