Berisha: Veliaj varianti më i shëmtuar i zyrtarit që dhunon fjalën e lirë dhe gazetarët

Nga Foltorja e kuvendit, kreu i PD-së tashmë Sali Berisha u shpreh se dhunës i fjalës së lirë është edhe Erion Veliaj.

Sipas tij, ai përbën variantin më të shëmtuar të zyrtarit ndaj fjalës së lirë dhe gazetarëve dhe pronarëve të medies.

Berisha: Dhunues i fjalës së lirë është edhe Erion Veliaj. Ai përbën variantin më të shëmtuar të zyrtarit ndaj fjalës së lirë dhe gazetarëve dhe pronarëve të medies. A mund të imagjinoni që të dy këta zotërinj vijnë nga shoqëria e Hapur e Sorosit. Ajo në fakt duhet të jetë e kundërta.

Kemi të bëjmë me një situatë dramatike që këtë vit, për të cilin ka përgjegjësi edhe AMA. Këto ministren dalin si gazetare para medieve, për të mos lejuar gazetaret që të flasin. Kjo nuk ndodh në asnjë vend.

EMISIONET