Barjami: PD duhet të bashkëpunojë me qeverinë, por jo për të ndarë poste

I ftuar në Arena nga Dritan Hila në RTV Ora, Ermal Bajramaj  tha se PD duhet të bashkëpunoj me qeverinë, por jo për të ndarë poste.

Ndërsa analisti Ben Andoni u shpreh se PS u hap ndaj të rinjve ndërsa PD nuk është hapur shumë dhe se në PS kishte një lloj meritokracie për përzgjedhjen e kandidatëve.

Barjami: PD nëse do të bëjë një hapje, duhet të thyejë dyert që ka dhe të pranoj të rinj. Duhet të bashkëpunoj me qeverinë, por jo për të ndarë poste. Të bashkëpunojë për ato reforma që janë bërë saktë.

Andoni: PS u hap ndaj të rinjve ndërsa PD nuk është hapur shumë. Në PS kishte një lloj meritokracie për përzgjedhjen e kandidatëve.

Jole: Nuk mjafton të jesh i ri por çfarë vizioni që ke. Të rinjve duhet t`ju jepet mbështetje por kjo në raport me meritokracinë.

EMISIONET