Avantazhet dhe disavantazhet e përdorimit të rrjeteve sociale

Arlind Zoto, Ekspert i marketingut Dixhital i ftuar në emisionin “Epiqendër” të moderatores së Ora News Sonila Musai tregoi disa nga avantazhet dhe disavantazhet e përdorimit të rrjeteve sociale.

Në fjalën e tij Zoto tha se në rrjetet sociale përdoruesit tregojnë më të mirën dhe shfaqin ato gjëra që duken bukur ku në shumë raste ajo që shfaqin nuk është e vërtetë.

Eksperti tha se në rrjetet sociale shumë pak shfaqen problemet apo sfidat e përditshme në të cilën përballen qytetarët.

EMISIONET