Asnjë lehtësim për 15 të dënuarit e operacionit 'Limit', Apeli i Posaçëm lë në fuqi dënimin me 110 vite burg

Asnjë lehtësim për 15 të dënuarit e operacionit

Gjykata e Posaçme e Apelit ka lënë në fuqi vendimin e shkallës së parë për të akuzuarit e operacionit "LIMIT" i zhvilluar tre vite më parë.15 të akuzuarit do të vuajnë në total 110 vite burg.

Në total u arrestuan 57 persona dhe u shkatërruan 4 grupe kriminale që vepronin në fushën e narkotikëve dhe trafikimit të emigrantëve të paligjshëm.

15 personat që mbaheshin në burg kanë pranuar akuzën në sallën e gjyqit dhe kanë përfituar nga gjykimi i shkurtuar.

Të arrestuarit dhe dënimi për secilin prej tyre:

-Sokol Mesini 10 vite
-Enkelejdi Sadik 8 vite
-Kristo Çobaj 8 vite
-Hysni Sadik 6 vite
-Bektash Zenel 6 vite
-Andrea Caca 9.4 vite
-Besjan Zenel 8 vite
-Bilbil Shqalshi 8 vite
-Eljon Jaho 8 vite
-Emiljano Kalemi 8 vite
-Aleksander Pepi 8 vite
-Festim Çorbaxhi 8 vite
-Gjergji Muke 3.4 vite
-Romeo Tare 3.4 vite
-Rexhep Pipek 8 vite

EMISIONET