Artistja Meri File portretizon piktoren e mirënjohur Lumturi Blloshmi që humbi jetën nga Covid-19

Artistja Meri File portretizon piktoren e mirënjohur Lumturi Blloshmi

Artistja Meri File ka bërë portretin e piktores të njohur Lumturi Blloshmi, e cila është ndarë nga jeta pasi infektimit me Covid 19.

Po ashtu ajo ka portretizuar në mënyrë të spikatur ka portretizuar edhe piktorin Besim Tula dhe skulptorin e mirënjohur shqiptar Arben Bajo.

Fotot i ka ndarë vetë piktorja në rrjetet sociale, ku shkruan: Takime qiellore Blloshmi, Tula, Bajo.

Artistja Meri File portretizon piktoren e mirënjohur Lumturi Blloshmi
Lumturi Blloshmi
Artistja Meri File portretizon piktoren e mirënjohur Lumturi Blloshmi
Arben Bajo

Artistja Meri File portretizon piktoren e mirënjohur Lumturi Blloshmi

EMISIONET