Andoni: Ringritja e PD e mundshme gjatë këtyre 4 viteve, Basha të shohë çfarë ka bërë

Andoni: Ringritja e PD e mundshme gjatë këtyre 4 viteve, Basha të

I ftuar në Arena nga Dritan Hila në RTV Ora, analisti Ben Andoni u shpreh se ringritja e PD është e mundshme gjatë këtyre 4 viteve dhe se me atë rezultat që arriti, elektorati mund ti hedh sytë nga PD.

Andoni: Ringritja e PD është e mundshme gjatë këtyre 4 viteve. Me atë rezultat që arriti, elektorati mund t'i hedh sytë nga PD. Basha duhet të shohë çfarë ka bërë dhe çfarë jo. Dua që PD të shkoj të parimet bazë të konservatorëve, ti kthehet pronës, raportit me të drejtën, të rregullojë institucionet.

EMISIONET