Alfred Cako: Sperma dhe fuqia seksuale kanë rënë për shkak të vaksinimit me detyrim

Alfred Cako: Sperma dhe fuqia seksuale kanë rënë për shkak

"Sperma, pse është dobësuar" – ishte tema e emisionit "Jashtë Matriksit" nga Alfred Cako më 30 Janar 2023 në RTV Ora.

Cako: Bëhet fjalë për një studim të bërë nga shumë shkencëtarë, që ka filluar në vendet perëndimore në vitin 1973 deri në vitin 2021.

Shumë specialistë që merrem me vdekjen dhe balsamosjen e të vdekurve, kanë dalë në përfundimin se shkaqet kryesore të vdekjeve, janë për shkak të vaksinimit.

Pas vitit 2003 ka pasur një studim për spermën. Ajo ka dy komponentë: Fuqinë e përqendruar e spermës dhe spermatozoidët.

Shumë mendojnë se një nga arsyet është edhe procesi i vaksinimit. Ata kanë dalë në një konkluzion në dobësimin e spermës tek meshkujt.

Ka studiues të tjerë që paraqitin edhe shkaqe të tjera, që mendojnë se arsyeja kryesore e dëmtimit të shëndetit të fëmijëve dhe fuqisë së spermës është vaksinimi me detyrim.

Tani me pandeminë 2020, edhe në Davos që është megafoni i planeve të tilla. Është vendosur që vazhdimisht të rritet numri i vaksinimi i detyruar për brezat e ardhshëm.

Kur ka filluar procesi i vaksinimit? Ka filluar në fillim të shekullit 20, ku ra në dorën e familjes së fuqishme financiare, familja Rockfeller që mori në dorë shkencën e mjekësisë.

Vaksinat prodhohen nga kompani private, që duhet kontrolluar në laborator, sigurisht pa detyrim dhe imponim, ndërsa shumë studiues mendojnë se shumë sëmundje që thonë këta nuk ekzistojnë.

EMISIONET