Alfred Cako: Çfarë është shoqëria Fabian? Projekt i Marksit dështoi si një projekt i elitës botërore

Alfred Cako: Çfarë është shoqëria Fabian? Projekt i

Çfarë është shoqëria Fabian – ishte tema e emisionit "Jashtë Matriksit" nga Alfred Cako më 25 Janar 2023 në RTV Ora.

Cako: Fabianistët kanë mbledhur një ajkë njerëzit të shquar, sikurse ka qenë Annie Besant dhe pjesëtarë të tjerë.

Stema e shoqërisë Fabian është një ujk dhe një fytyrë qengji që ka qenë gjatë një ekspozeje të të majtës dhe globalistëve në Davos para një jave.

Këtu kanë qenë njerëz të tjerë të famshëm, filozofë dhe shkrimtarë, një degë dhe laborator ku ndërtohen filozofitë e të majtës për gjithë botën.

Shoqëria Fabian është themeluar në vitin 1884 dhe arsye pse pamë atë logo, pra një ujk me kokë deleje, që të duket sikur është dele.

Ata duan që të vendosi një kontroll të fortë të ekonomisë. Projekt i Karl Marksit dështoi si një projekt i elitës botërore.

EMISIONET