Akuzohet se përvetësoi 3.3 mln euro, avokati i Alma Beqirit: Nuk ka përvetësim, vjedhje por mosakordim

Avokati i Alma Beqirit ka reaguar pas caktimit të masës ‘arrest me burg’ nga Gjykata. Avokati thotë se shifrat nuk rakordojnë me shifrat me postat e ‘ADEX-it’.

"Kemi të bëjmë me një mosmarrëveshje të pastër civile dhe jo vepër penale. Të gjitha shifrat krejtësisht fiktive dhe kemi të bëjmë me një çështje të karakterit fiskal dhe tregtar. Nuk ka përvetësim, fshehje, vjedhje por ka mos akordim për një pjesa të detyrimeve qe nuk dihet sa janë.

Beqiri gjatë seancës ka thënë se nuk ka asnjë lloj dëshire për tu mos u kthyer këto para. Kjo çështje do të zgjidhet ne momentin qe do ketë rakordim financiar. Makinat e sekuestruara janë blerë përpara kur pretendohet të ketë ndodhur fakti penal," tha avokati. 

EMISIONET