A kanë ndryshuar rolet sot? Burri, gruaja, apo vjehrra, kush e 'bën ligjin' në familje

Me sa duket shoqëria shqiptare nuk është më ajo e viteve të komunizmit, ku burri "bënte ligjin" në shtëpi.

Tashmë burri dhe gruja marrin vendime së bashku në familje.

Kush e bën komandon në familjet shqiptare, burrat, gratë, apo vjehrra?

Kjo ishte tema e rubrikës Vox Pop me Enkin në emisionin "Ditë e Re" në ekranin e RTV Ora.

EMISIONET