Më datë 16 shtator, ora 11:00 Këshilli I Emërimeve në Drejtësi zhvillon mbledhjen e rradhës.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohen gjetjet në procedure e verifikimit për kandidatin për vendin vakant në Gjykatën Kushtetuese.

Kandidatët për vakancën në Kushtetuese janë: Altin Binaaj, Artan Spahiu, Dedë Kosneci dhe Gentian Mete.

Në mbledhjen e datës 16 shtator do të diskutohet edhe lidhur me “njoftim qëndrimin” e përcjellë nga Ardian Dvorani.