Vëllezërit korçarë, Stefi dhe Endri Prifti, teksa kanë qenë të ftuar në “Ora Verore” në RTV Ora në një intervistë me gazetarin Ronaldo Sharka, janë pyetur edhe nëse këtë vit do të marrin apo jo pjesë në Festivalin e RTSH-së, për të cilin dy vëllezërit shprehen të revoltuar:

“Nëse nuk ndërgjegjësohet juria e festivalit, nuk do marrim pjesë asnjëherë. Deri sa të ringjallet Zoti përsëri, atëherë marrin fund në shqipëri këto probleme, u shpreh Endri refefuar polemikave të çdo viti në lidhje me Festivalin Kombëtar”, është shprehur Endri.