Vasili i drejton 4 pyetje SHBA-së dhe BE-së: Pse duhet ONM-ja kur askush në vend nuk e dëgjon?

Vasili i drejton 4 pyetje SHBA-së dhe BE-së: Pse duhet ONM-ja kur

Përmes një postimi në Facebook, nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili i drejton 4 pyetje SHBA-së dhe BE-së.

Vasili shkruan se pse duhet ONM-ja kur askush në vend nuk e dëgjon.

Vasili: 4 pyetje SHBA-se dhe BE-se ne Tirane për ONM-ne qe s'e pyet më kush! Po çfarë duhet Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit, qe e kemi edhe ne Kushtetute,  është edhe me juriste nga SHBA dhe BE, kur nuk e dëgjon njeri???

Ke besoni me shume ONM apo SPAK? A ka integritet reforma ne drejtësi kur ONM-se ja përbuzin opinionet qe jep? Po SHBA dhe BE ne Tirane a janë te lumtur qe ONM-ne e tyre nuk e begenis njeri?

EMISIONET