Vaksina kineze? Duhet të shfrytëzojmë të gjitha llojet, po rriten të infektuarit

Vaksina kineze? Duhet të shfrytëzojmë të gjitha llojet, po


Mjekja nga Gjermania Aurora Dollenberg e ftuar në Ora News këshillon shfrytëzimin e të gjitha vaksinave si të domosdoshme për të përballuar këtë pandemi.

Edhe pse vaksina kineze dhe ajo ruse nuk kanë vulën e EMA, të dhënat nga terreni kanë konfirmuar se kanë efikasitet të pranueshëm dhe tolerohet shumë mirë, pasi është prodhuar në mënyrë tradicionale, është vetëm me proteina të vdekura, nuk ka viruse të gjalla dhe tolerohet shumë mirë nga trupi si vaksina e gripit

EMISIONET