Ina Kollçaku është bërë së fundmi pjesë e emisionit “Ora Verore” në RTV Ora ku ndër të tjera ka treguar për gazetarin Ronaldo Sharka se çfarë nuk pëlqen nga mentaliteti shqiptar dhe çfarë mendon për martesën e vajzave nga fshati në moshë shumë të vogël.

Ronaldo Sharka: Çfarë nuk të pëlqen në mentalitetin shqiptar?

Ina Kollçaku: Nga mentaliteti jonë më shqetëson gjithmonë fjala “është turp”. Shumë gjëra që njerëzit thonë se është turp, në fakt nuk është turp edhe pikë, mbaroi muhabeti. Rriten që fëmijë me ndjenja faji dhe turpi, për gjërat nga më absurdet.

Ronald Sharka: Lidhur nga intervista që bëri bujë kur the se ke humbur virgjërinë në moshën 17 vjeç, çfarë mendon ti për faktin se nëpër fshatërat e Shqipërisë ka shumë vajza që martohen dhe bëhen nëna që në moshën 16 vjeçe?

Ina Kollçaku: Unë mendoj që është pedofili e ushqyer nga prindërit fatkeqësisht dhe nuk jam fare dakort me këtë gjë.