Në të gjithë botën talentet shqiptarë po bëjnë që të kthehen shumë koka drejt tyre.

Më e fundit është vajza e artistit Robert Aliaj, Gala pas një rrugëtimi të gjatë në kompeticionin ‘The Voice Kids’ në Belgjikë ka arritur të kalojë në finale.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë Roberti, i cili nëpërmjet llogarisë së tij në “Instagram” ka publikuar  peformancën e vajzës së tij.

“Sapo ndodhi. Gala në finale. Ndiqeni performancën e saj të fundit dhe shumë falenderime për mbështetësit”- shkruan ai krah videos të Galës.

Të shumta kanë qenë mbështetësit të cilët kanë komentuar duke e uruar artistin për këtë sukes të vajzës së tij.