Universitetet zgjedhin sot drejtuesit, në garë për Rektor të UT tre kandidatë

Në të gjitha Universitetet e vendit votohet sot për zgjedhjen e drejtuesve të rinj për katër vitet e ardhshme.

Zgjedhjet po monitorohen nga 68 vëzhgues për kandidatët nga rektor deri tek përgjegjës departamentesh, 93 vëzhgues nga studentët, 3 vezhgues nga Sindikata dhe 4 media të akredituara.
Foto LSA

FOTOGALERI TJERA

“Masakër” në Bejrut
04/08/2020 - 20:34
Duke pritur perëndimin
02/08/2020 - 21:30