Uaa sa plot Tirana!!!

Lehtësimi i kufizimeve këtë fillim jave dhe me temperaturat e larta kanë nxjerrë qytetarët nga shtëpia për të shijuar natyrën dhe rrezet e diellit. Disa foto të marra nga LSA shihen njerëz në turma të cilët nuk ruajnë aspak distancën sociale. Në disa foto të tjera shihen punimet dhe dezinfektimet e lokaleve.

FOTOGALERI TJERA

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08

Kosova voton për të ardhmen

14/02/2021 - 18:45
Plazh në shkurt, në Qerret
06/02/2021 - 11:32