Dy këngëtaret e njohura, Rovena Stefa dhe Elhaida Dani nuk flasin me njëra tjetrën. Këtë gjë e ka bërë të ditur vetë Rovena në një intervistë të dhënë  për “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim”.

 Këngëtarja pranoi hapur që nuk flet me Elhaida Danin. Por, ç’ka ndodhur mes vajzave?

Sipas Rovenës, Elhaida ishte treguar hipokrite gjatë një festivali. Edhe pse e kishte komplimentuar për këngëtarja tregoi se Elhaida e kishte votuar me zero pikë. Ndaj, kjo ishte edhe arsyeja që ajo kishte vendosur të mos i fliste asaj.