Donald Trump thuhet se po planifikon të transferohet në resortin e tij Mar-a-Lago, në Florida mëngjesin e ditës së inagurimit të Presidentit Joe Biden, ku pritet të punësojë disa nga mbështetësit e tij të Shtëpisë së Bardhë .


Një raporti i botuar nga Bloomberg ka cituar burimet të afërta të Presidentit që thonë se Trump synon të jetojë në Florida pas presidencës së tij, ku Z.Kushner (dhëndri i tij ) do ta ndihmojë më punët.


Trum refuzoi zakonin e pjesëmarrjes në inagurimin e Presidentit të ri dhe nuk është e sigurt nëse ai do të takohet me Biden apo jo.

Nuk ka pasur asnjë konfirmim zyrtar se ku do të shkonte Presidenti pas mbarimit të mandatit të tij.


Njerëzit që ka të ngjarë të punojnë më të pas Shtëpisë së Bardhë janë Nick Luna, Drejtori i Operacioneve të Zyrës Ovale, Molly Michael, një ndihmës i Trump dhe Cassidy Hutchinson, ndihmës i Shefit të Shtabit, shkruan Bloomberg.
Sidoqoftë, Z.Trump i cili zyrtarisht deklaroi se Florida është shtëpia e tij, mund të përballet me rezistencë nga fqinjët të cilët nuk e duan më atje.