Vëllai Mevlanit, Artan Shaba zbulon artisten e martuar që ka flirtuar: I fillon emri me “I”

Vëllai Mevlanit, Artan Shaba zbulon artisten e martuar që ka flirtuar:

Së fundmi në emisionin 'Glamour Zone' në RTV ORA, ka qenë i ftuar Artan Shaba, vëllai i Mevlanit.

Ai dhe moderatorja Ester Bylyku, i kanë bërë një lojë telefonike Mevlanit.

Ndërsa zbuloi edhe artisten e martuar me të cilën ka flirtuar. 

 

EMISIONET