Video/ Tik Toku "çmend" të riun, lëshon makinën pa duar dhe kërcen mbi kabinë

Video/ Tik Toku "çmend" të riun, lëshon makinën

Rrjetet sociale po ndikojnë gjithnjë e më shumë tek të rinjtë të cilët shpesh ndërrmarin edhe sfida të rrezikshme.

Ndërsa numri i aksidenteve rrugore në rrugët e vendit rritet dhe apelet janë pafund për të ulur shpejtësinë dhe respektuar rregullat e qarkullimit, një pjesë vijojnë që të injorojnë ligjin dhe këshillat.

Rastin e fundit ekstrem e sjell faqja që pasqyron “Aksidentet Rrugore” ku një i ri duke drejtuar makinën në kërkim të aventurave për “Tik Tok” del nga automjeti duke e lëshuar pa duar dhe pa asnjë shqetësim qesh dhe kërcen mbi kabinë.

EMISIONET