'Taramelja' 4 vite pa dalë në ekran, intervista me Xheison Bafti

'Taramelja' 4 vite pa dalë në ekran, intervista me Xheison

Xheison një femijë i sinqertë dhe gjithmonë i buzeqeshur shpreh dëshirën e tij për të qënë si prezantues ku moderatori Arjon Muça i le hapësirën në vendin e tij.

 

EMISIONET