Kamera e fshehtë / Dasmori hyn në studio e i kërkon llogari Ylli Bakës

Kamera e fshehtë / Dasmori hyn në studio e i kërkon llogari Ylli

Si çdo vit edhe natën e ndërrimit të viteve në pritje të 2022 RTV Ora solli kamerat e fshehta. Këtë herë në kurth ishte këngëtari i njohur Ylli Baka.

Gazetari Andi Llabuti hiqet si djali që këngëtarit i ka dhënë lekët e kaparit për të kënduar në dasmë por nuk ka ndodhur.

Ndërsa xhirohej spektakli “Erdhi Ora” në RTV Ora i prezantuar nga Ana Kallaku dhe Erion Korini, në studio hyn papritur Andi dhe i drejtohet Ylli Bakës: “Mi ke ngritur nervat kur bëre sikur nuk më njohe”.

 

EMISIONET