Habit Roza Lati: Kjo është epoka e Bora Zemanit, e favorizoi zoti

Habit Roza Lati: Kjo është epoka e Bora Zemanit, e favorizoi zoti

Roza Lati ka qenë e ftuar ne emisionin "Expuls" nga Ronaldo Sharka në ekranin e Rtv Ora. Ajo u ftua të jepte dhe një koment për Bora Zemanin.

 

Shikoni emisionin e plote

 

EMISIONET