Do shkriheni së qeshuri, djemtë nuk përmbahen dot në lojën 5 sekonda në Why?Not

Në studion e Why Not ishin të ftuar ish-banorët e BBV DjPM & #DjDagz dhe Kledi Hysa. 

Mos e humbisni videon. Do shkriheni së qeshuri.

EMISIONET