CR7 bëhet hit, heq nga tavolina shishet e Coca Coles, sponsor i Euro 2020: Pini ujë!

CR7 bëhet hit, heq nga tavolina shishet e Coca Coles, sponsor i Euro 2020:

Përpara se të niste konferencën për shtyp portugezi I Juventusit ka hequr nga tavolina e konferencës dy shishet me Coca Cola, të cilat janë sponsor të Euro 2020.

Jo vetëm kaq ai e ka përcjellë këtë veprim dhe me një mesazh për të gjithë: Pini ujë!

Videoja e tij është parë shumë herë dhe qarkullon kudo.  

 

EMISIONET