Një fasoneneri në Pogradec i është vënë dryni pasi tre punonjës të saj dolën pozitiv me koronavirus.

Mësohet se u janë marrë tampone kontakteve afërta të punonjeseve dhe priten rezultatet e analizave.

Që prej fillimit të pandemisë në vendin tonë, fasoneritë kanë qenë ambientet më problematike për përhapjen e virusit.