Emri është një element shumë i rëndësishëm për jetën e njeriut. Ndaj dhe prindërit përpiqen ti gjejnë fëmijës së tyre një emër të bukur, kuptimplotë apo edhe të veçantë.

E dini sa persona në Shqipëri kanë të njëjtin emër me ju?

E dini se në cilat qytete është më popullor emri juaj?

Përgjigjen e këtyre pyetjeve mund ti gjeni në këtë link.

Emrat e vajzave dhe djemve më shumë të përdorura gjatë vitit të fundit në Shqipëri: