“Qeveria e re t’i bëjë punët ndryshe jo si deri më tani që flasim për demokraci dhe demokraci nuk ka.”

Ky është vetëm njëri prej qytetarëve të intervistuarve nga emisioni Tempora i cili kërkon që të ndryshojë shumëçka në Shqipëri.

E konkretisht qytetarët kërkojnë më shumë punësim, rritje të ekonomisë, mirëqenie, rritje pagash e pensionesh, infrastrukturë arsimore dhe infrastrukturë rrugore.

Një qeverisje e denjë, e drejtë, do të ndikonte në një nga plagët më të mëdha të shoqërisë, e migracionin.

Qytetarët nuk ngurojnë se janë mësuar me premtime të pambajtura ndaj politikanëve që ju kërkojnë votën ju këshillojnë t’i dëgjojnë më shumë dhe të mbajnë fjalën e dhënë.