Zbulohet data e lansimit të kufjeve Apple Vision Pro

Zbulohet data e lansimit të kufjeve Apple Vision Pro

Kufjet e shumëpritura të Apple të realitetit të përzier, “Vision Pro” do të dalin në shitje në SHBA duke filluar nga 2 shkurti, njoftoi kompania të martën.

Para-porositët për kufjet me teknologji të avancuar do të hapen më 19 janar.

Siç raportohet pajisjet do të jenë të disponueshme për t’u blerë në të gjitha pikat e Apple në SHBA, si dhe përmes dyqanit online të kompanisë.

Kufjet Apple Vision Pro u prezantuan në qershor të vitit të kaluar në Konferencën Botërore të Zhvilluesve (WWDC) 2023.

Pajisjet kanë teknologji të realitetit të shtuar (AR) dhe realitetit virtual (VR) dhe funksionojnë me sistemin operativ visionOS. 

EMISIONET