Ulje dhe dhurata në Neptun, 0% interes për blerjet me këste në rrjetin e elektroshtëpiakeve

Periudha e fundvitit vjen me ulje dhe oferta të shumta në dyqanet Neptun, duke filluar nga data 16 Dhjetor. Të gjithë ata që kryejnë blerje atje kanë mundësi dhe për forma alternative pagese siç është financimi me 0% interes deri në 48 këste apo dhe forma të tjera lehtësuese.

Një prej destinacioneve më të vizituara për të gjetur dhuratën perfekte si për shtëpinë ashtu edhe për të afërmit tuaj është Neptun dhe dhjetori është periudha më e mirë me oferta të shumta.

Për blerje në Neptun ka dhe forma të tjera alternative pagese, por surpriza është se për të gjitha produket e marra me këste interesi është 0%.

Artikuj të ndryshëm në ofertë dhe dhurata në kategoritë kryesore të markave të njohura vijnë me çmime të zbritura për fundviti.

Dhurojeni të dashurve tuaj lumturi,duke përfituar uljet e festave në Neptun.

 

 

 

EMISIONET