Twitter në krizë?! Të paktën 200 punonjës të pushuar nga puna gjatë fundjavës

Twitter në krizë?! Të paktën 200 punonjës të

Valë e re pushimesh nga puna në Twitter. Sipas raporteve nga “New York Times”, e cila citon tre persona të njohur me situatën, të paktën 200 punonjës, rreth 10% e fuqisë punëtore aktuale të kompanisë, u pushuan nga puna gjatë fundjavës.

Shkurtimet kanë prekur menaxherët e produkteve, shkencëtarët e të dhënave dhe inxhinierët që punojnë në mësimin e makinerive dhe besueshmërinë e faqes.

EMISIONET