Risi në WhatsApp, së shpejti mund të zgjedhim vetë ngjyrën kryesore

Risi në WhatsApp, së shpejti mund të zgjedhim vetë

Platforma "WhatsApp" po nxjerr një opsion të ri që do t’i lejojë përdoruesit të zgjedhin vetë ngjyrën kryesore të aplikacionit për t’iu përshtatur shijeve të ndryshme të tyre.

Kjo jo vetëm e bën aplikacionin të duket më estetik, por gjithashtu përmirëson aksesin për përdoruesit me dëmtime të shikimit ose preferenca specifike ngjyrash bazuar në komoditetin personal.

Përditësimi për iOS ka një seksion të ri ku përdoruesit mund të zgjedhin ngjyrën kryesore të aplikacionit. Nga pesë ngjyra të ndryshme për të zgjedhur, përdoruesit mund të eksperimentojnë dhe të gjejnë atë që përputhet me preferencat e tyre.

EMISIONET