Njihuni me trukun e fshehur në iPhone, i bën mesazhet e Krishtlindjeve më të veçanta

Njihuni me trukun e fshehur në iPhone, i bën mesazhet e Krishtlindjeve

"MQTech Tok" ka zbuluar një truk për t’i bërë urimet e Krishtlindjeve më të veçanta.

Ky truk funksionon vetëm në telefonat iPhone, dhe është ideal për t’i dërguar mesazhe njerëzve gjatë festave të fundvitit.

Së pari duhet të hapni aplikacionin Messages, dhe të zgjidhni personin të cilit dëshironi t’ia dërgoni tekstin.

Pasi të shkruani urimin, mbani të shtypur butonin dërgo, dhe iu shfaqet opsioni për të animuar mesazhin.

Më pas klikoni Screen, zgjidhni animacionin që dëshironi dhe dërgoni mesazhin.

Dhe për t’i bërë gjërat më të lehta, mund t’u dërgoni mesazhin shumë njerëzve në të njëjtën kohë. 

EMISIONET