Njihuni me risinë e re! Përdorni “Instagram-in” direkt nga “WhatsApp”

Njihuni me risinë e re! Përdorni “Instagram-in” direkt nga

Platforma "WhatsApp" thuhet se do t’i lejojë përdoruesit të ndajnë përditësimet e statusit të tyre direkt në rrjetin social "Instagram Stories".

Duket se aplikacioni në pronësi të Meta-s po integron funksionalitetin e përditësimeve të statusit në dy aplikacionet e tij në të ardhmen e afërt.

Çfarë do të bëjë integrimi?

Funksioni është ende në zhvillim dhe është parë në versionin më të fundit beta të aplikacionit. "WABetaInfo" raportoi se përdoruesit do të jenë në gjendje të zgjedhin nëse duan ose nuk duan të ndajnë përditësimet e tyre nga WhatsApp në Instagram. Përdoruesit do të jenë gjithashtu në gjendje të kontrollojnë se cilat përditësime të statusit ndahen.

"Falë përditësimit më të fundit të “WhatsApp beta” për Android 2.23.25.20, i cili është i disponueshëm në Dyqanin Google Play, ne zbuluam se “WhatsApp” vazhdon të punojë në mënyra të reja për të ndarë përditësimet e statusit duke zhvilluar një veçori opsionale për t’i ndarë ato në Instagram," tha WABetaInfo.

EMISIONET