Një tjetër top hekuri gjendet në brigjet e Japonisë

Një tjetër top hekuri gjendet në brigjet e Japonisë

Autoritetet në prefekturën Kagoshima në Japoninë jugperëndimore kanë gjetur një top hekuri me diametër rreth 1.5 metra në bregun e një prej ishujve lokalë, origjina dhe qëllimi i të cilit mbeten të panjohura.

Më 21 shkurt, një top i ngjashëm u gjet në bregdetin e prefekturës Shizuoka në pjesën qendrore të vendit.

Autoritetet e Kagoshimës, si rezultat i kontrollit, konstatuan se topi ishte i zbrazët brenda, por ishte aq i rëndë sa ishte e vështirë për ta lëvizur. Sipas një prej supozimeve, mund të jetë një vozë deti që ka dalë në breg.

EMISIONET