Mashtrim legal, ja se si mund të dëgjoni muzikë nga Youtube me telefon të kyçur

Mashtrim legal, ja se si mund të dëgjoni muzikë nga Youtube me

Një zgjidhje e re ka dalë në horizont për ata që shpesh dëgjojnë video nga platforma "Youtube".

Përmes një “mashtrimi” të thjeshtë dhe legal, ju mund të shijoni videot tuaja të preferuara, edhe kur jeni duke bërë diçka krejtësisht tjetër në telefonin tuaj.

Procesi është i thjeshtë dhe nuk kërkon instalimin e asnjë aplikacioni shtesë.

Gjithçka që ju nevojitet është Google Chrome, të cilën shumica e përdoruesve e kanë në telefonin e tyre.

Në momentin që e zgjidhni videon që dëshironi, në këndim e sipërm djathtas klikoni “Desktop Site”, dhe mund të dilni nga Youtube.

Videoja juaj do të ndalet për një moment, por thjesht rrëshqitni shpejt nga lart-poshtë (ku janë njoftimet) dhe luani sërish videon.

EMISIONET