Google dhe Facebook u kërkon punonjësve të vaksinohen para se të kthehen në zyra

Google dhe Facebook u kërkon punonjësve të vaksinohen para se

 

Google dhe facebook do u kërkojë të gjithë punonjësve të jenë të vaksinuar kur të kthehen në zyrë.

Në një email që i është shpërndarë stafit, CEO i Google, Sundar Pichai se ky rregull fillimisht do të aplikohet në SHBA dhe më pas në shtete të tjera ku kanë zyrat.

“Vaksinimi është një ndër gjërat më të rë rëndësishme që duhet të bëhen për të ruajtur veten dhe komunitetin tonë të shëndetshëm në muajt në vazhdim” thotë Pichai.

Ndërkohë dje zv/presidenti I Facebook Lori Goler në një postim në tëitter shkruante se çdo punëtor që do të paraqitet në kampusin e kompanisë në SHBA duhet të jetë I vaksinuar, shkruan CNN.

EMISIONET