Gjimnazistët nga Çairi shkojnë në NASA, krijuan aplikacionin më të mirë nacional

Gjimnazistët nga Çairi shkojnë në NASA, krijuan

Nxënësit e Shkollës së Mesme “Zef Lush Marku”, Jasir Idrizi, Krenar Ahmeti, Dijar Selami, Endrit Shaqiri dhe Andi Ganiu, me mentor Nderim Nagavcin, janë fituesit e garës kombëtare NASA Space Apps Challenge.

Të rinjtë të cilët garuan në mesin e shumë ekipeve nga mbarë vendi, jo vetëm që morën vendin e parë, por edhe fituan të drejtën për të vizituar NASA's Kennedy Space Center në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kryetari i Komunës, Visar Ganiu, ka përgëzuar djemtë për suksesin e tyre dhe i inkurajon të rinjtë e tjerë të ecin në këtë rrugë të arritjeve botërore me suksese edhe më të mëdha.

Gjimnazistët nga Çairi shkojnë në NASA, krijuanGjimnazistët nga Çairi shkojnë në NASA, krijuan

EMISIONET