Elon Musk flet për çipin që do ofrojë "orgazma me porosi"

Elon Musk flet për çipin që do ofrojë "orgazma me

Një revolucion në seksualitetin njerëzor mund të sjellë çipi "Neuralink" i krijuar nga  nga Elon Musk , me disa shkencëtarë që theksojnë se është e mundur që çipi të ofrojë "orgazma me porosi".

Pasi të miratohet, pajisja inovative e Elon Musk do të futet në trurin e njeriut për të ndryshuar jetën e njerëzve me paralizë.

Sipas gazetës britanike “Daily Star”, për Musk, një nga synimet e tij ambicioze është krijimi i një teknologjie që lidh trurin e njeriut me inteligjencën artificiale.

Çipi i futur në trurin e njeriut " Neuralink " mund të ndryshojë jetën e të gjithë atyre që jetojnë me paralizë të rëndë duke lejuar kontrollin e një krahu robotik apo edhe të një ekzoskeleti, me ndihmën e teknologjisë mund të ofrojë " orgazma me porosi".

Çipi mund të zëvendësojë alkoolin dhe drogën

Për neurobiologun profesor, Andreë Hyers, "Aplikimi i parë i çipit është të lejojë pacientin me paralizë të rëndë të lëvizë krahun e tij robotik me mendime.

Por shumë studiues kanë studiuar tashmë idenë e stimulimit të menjëhershëm të qendrave të kënaqësisë së trurit, duke i lejuar njerëzit të ndihen rehat pa përdorimin e drogës ose alkoolit.

EMISIONET