Eglo vjen me risinë e re, surpriza për të gjithë

Eglo, marka austriake lider në sektorin e ndriçimit më nivel global vjen sërish me surpriza për të gjithë. Risia e Eglo-së vjen nëpërmjet showroom-it më të ri ‘Eglo outlet’, me mbi 120 familje ndriçuesish, të gjithë me ofertë dhe me 5 vite garanci nga Eglo.

“Eglo outlet është koncepti më i ri i ndriçimit. Ne kemi një lokacion fizik ku të gjithë mund të vijnë dhe mund të gjejnë 120 familje ndriçuesish momentalisht, të  cilat janë koleksione të kaluara të Eglo-së dhe çdo kush mund t’I përfitojë me ulje”

Pyetja se përse të gjithë zgjedhin Eglo, nuk është më sekret.

“Gjithmonë sjellë trende të reja, është filozofi ndriçimi, prodhon më shumë  se 800 modele të reja ç do vit dhe sjellë 800 të  vjetra jashtë koleksionit.”

Çelësi i suksesit përkthehet në eksperiencën shumë vjeçeare të Eglo.

“Eglo ka më shumë se 55 vite në treg, po flas për një treg global dhe internacional. Është I shtrirë në 121 shtete dhe kemi fatin që ne këtu në Shqipëri ta kemi për më shumë se 13 vite.”

Në çdo moment ndodhet shumë pranë jush.

“Eglo ndodhet në të gjithë Shqipërinë. Në Tiranë që është një dyqanet më të madhe dhe ndodhet në rreth rretullimin e unazës së re, ndodhet edhe në Durrës.”

Siguroni ndriçimin më të mirë për të gjithë ambientet tuaja, dhurojini atyre rëndësinë që meritojnë vetëm me Eglo.  

EMISIONET